Bilder från Terra

FÖRSÄLJNING PÅGÅR!

The Brick Terra var det första projektet som påbörjades i The Brick. Föreningen är områdets mest kända landmärke och Ericssons tidigare kontor har du förvandlats till 346 moderna lägenheter.

Terra består av välplanerade bostäder som genomsyras av ljus och rymd, med stora fönsterpartier som garanterar ett rikligt ljusinsläpp. Interiören präglas av kvalitetskök från Vedum och helkaklade badrum med golvvärme. Smarta förvaringslösningar optimerar utrymmet och bidrar till en rymlig och funktionell boendemiljö.

Varje lägenhet i Terra är designad för att maximera både komfort och funktionalitet. Utöver estetiska och praktiska aspekter som kvalitetsmaterial och genomtänkt planlösning, är bostäderna utrustade med modern teknik såsom golvvärme och avancerade vitvaror. Dessa funktioner kombinerat med fastighetens placering i ett levande och dynamiskt område gör Terra till ett idealiskt hem för stadens boende.

Exteriören på Terra är en noggrant bevarad representation av områdets industriella arv, där fasaderna kombinerar traditionella material med modern design. Genom att bevara och integrera de historiska elementen i fasadernas utformning, stärks kopplingen till Telefonplans rika industrihistoria. Denna respektfulla behandling av det förflutna, tillsammans med moderna arkitektoniska inslag, gör Terra till en framträdande och estetiskt tilltalande del av det nya stadslandskapet.

Enstaka lägenheter finns kvar till salu i denna fungerande självgående förening. Kontakta mäklaren för mer information angående lägenheter till salu!

INFLYTTNINGSKLART!

Mäklare

Fadi Shamoun

Notar

Telefonplan

Telefonplan är ett växande och kulturellt rikt område med utmärkt närhet till både stadens puls och naturens lugn. Med ett omfattande utbud av närservice och utbildningsmöjligheter, samt planer på ytterligare expansion, är det ett attraktivt val för både nuvarande och framtida boend

Parker

I Brick-kvarteren växer något spännande fram – Radiusparken och Diavoxtorget! Här skapas perfekta platser för avslappning och spontana möten. Radiusparken kommer att vara en oas med lekfulla parkredskap, basketplaner, frodiga planteringar och sköna sittplatser. För simning och härliga sommarbad är både sjön Trekanten och Hägerstensbadet bara en kort, skön promenad bort.

Restaurangtätt

Telefonplan erbjuder ett brett urval av matställen, från mysiga kaféer till välbesökta restauranger. Det ständigt växande utbudet ger både boende och besökare flera valmöjligheter för att äta ute. Vi har flera lokaler i The Brick-området som vi tänker fylla med olika verksamheter, däribland restauranger och caféer.

Hållbarhet är en central del av The Brick

Projektet inkluderar väderskyddade cykelparkeringar både utomhus och inomhus. Gatorna är främst gångfartsgator och närheten till det regionala cykelstråket uppmuntrar till miljövänlig transport.

Gemenskap

För att främja gemenskap och social interaktion planeras flera gemensamma utrymmen som innergårdar och gröna ytor. Dessa är designade för att vara inbjudande och funktionella, perfekta för rekreation och umgänge bland de boende.

Trygghet

Säkerhet och trygghet är nyckelkomponenter i utformningen av The Brick. Genomtänkta planer för trafik och fotgängarsäkerhet, tillsammans med välbelysta och öppna utrymmen, bidrar till en trygg miljö för alla invånare.

Oslagbar kollektivtrafik

I The Brick har vi prioriterat tillgänglighet och mobilitet. Förutom den närliggande tunnelbanestationen, planeras en ny gatustruktur som främjar gångtrafik och sänker bilhastigheter, vilket gör det säkert och bekvämt för fotgängare.

Till stan på en kvart

Från Telefonplan tar det endast 14 minuter med tunnelbanan att nå centrala Stockholm, vilket gör det enkelt att pendla. Området betjänas också av flera busslinjer som förstärker de utmärkta kommunikationsmöjligheterna.

Cykelvänligt

The Brick är beläget vid ett av södra Stockholms regionala cykelstråk, vilket gör det enkelt för de boende att använda cykel som sitt primära transportmedel. Cykelbanor och välplanerade promenadstråk bidrar till en aktiv och hälsosam livsstil.