Loppmarknader nära The Brick i Telefonplan och Midsommarkransen

Om du bor på The Brick och älskar att fynda på loppmarknader, har du tur. Området runt Telefonplan och Midsommarkransen erbjuder flera charmiga loppmarknader där du kan hitta unika och begagnade föremål. Här är några av de mest populära loppmarknaderna i närheten och hur du kan hålla dig uppdaterad om när de äger rum.

 

Loppis på Tellus

Beskrivning: Kulturföreningen Tellus arrangerar regelbundet loppmarknader vid Biografen Tellus. Här kan du hitta allt från kläder och böcker till vintageprylar och unika inredningsdetaljer.

Plats: Vattenledningsvägen 46, Midsommarkransen

När: Loppmarknaderna hålls vanligtvis en gång i månaden, oftast på helger. Exakta datum och tider annonseras ofta i lokala Facebook-grupper och på Tellus biografs hemsida.

 

Midsommargården Loppis

Beskrivning: Midsommargården, ett kultur- och aktivitetshus i Midsommarkransen, organiserar återkommande loppmarknader. Här kan du fynda allt från barnkläder till köksprylar.

Plats: Telefonvägen 20, Midsommarkransen

När: Dessa loppisar äger rum flera gånger om året, ofta i samband med olika evenemang och högtider. För aktuella datum, följ Midsommargårdens Facebook-sida eller lokala Facebook-grupper.

 

Aspuddens Loppis

Beskrivning: Aspuddens park är en annan populär plats för loppmarknader. På helgerna förvandlas parken till en marknadsplats där privatpersoner säljer sina begagnade saker. Det är en perfekt plats för en promenad och en chans att göra fynd.

Plats: Blommensbergsvägen, Aspudden

När: Vanligtvis hålls loppmarknaderna under våren och sommaren, ofta på söndagar. Håll utkik i lokala Facebook-grupper för exakta datum och tider.

 

Vintervikens Trädgårdsloppis

Beskrivning: Vinterviken, känd för sina vackra trädgårdar, håller också loppmarknader där lokala invånare säljer diverse begagnade föremål. Det är en härlig utflykt som kombinerar natur och shopping.

Plats: Vinterviksvägen, Hägersten

När: Loppmarknaderna hålls flera gånger om året, vanligtvis under sommarmånaderna. Information om dessa event sprids ofta via lokala Facebook-grupper och Vintervikens hemsida.

 

Håll dig uppdaterad via sociala medier

För att hålla dig uppdaterad om när och var loppmarknader äger rum i ditt område, rekommenderas det att gå med i lokala Facebook-grupper som fokuserar på Telefonplan, Midsommarkransen och närliggande områden. Där delas ofta information om kommande loppmarknader, evenemang och andra aktiviteter. Några populära grupper är:

 

  • Midsommarkransens Loppisgrupp
  • Loppisar i Hägersten
  • Telefonplans Community-grupp

 

Dessa loppmarknader ger dig möjlighet att fynda unika och begagnade föremål medan du njuter av de trevliga omgivningarna i Telefonplan och Midsommarkransen. Det är en perfekt aktivitet för helgen och ett utmärkt sätt att hitta något speciellt till ditt nya hem på The Brick.