De bästa restaurangerna nära The Brick i Telefonplan och Midsommarkransen

Bor du på The Brick eller funderar på att flytta dit? Här är en guide till de bästa restaurangerna i närheten av Telefonplan och Midsommarkransen, alla inom gång- eller cykelavstånd från The Brick.

Oavsett om du letar efter en mysig uteservering, en trendig restaurang eller bara god mat, har Telefonplan och Midsommarkransen mycket att erbjuda.

Här är våra favoriter kring The Brick

Rain Indian Kitchen

Adress: Tellusborgsvägen 84
Beskrivning: Rain Indian Kitchen erbjuder autentisk indisk mat i en mysig miljö, med både inomhus- och uteservering. Här kan du njuta av rätter som lamm, tikka masala och jalfrezi, tillsammans med ett glas vin eller öl. Perfekt för både lunch och middag.

Svenska Sushiköket

Adress: Tellusborgsvägen 76
Beskrivning: Svenska Sushiköket är känt för sin fräscha och välsmakande sushi. Med en bred meny som inkluderar både klassiska och innovativa sushirätter, är detta ställe ett måste för sushiälskare. De har även en trevlig uteservering för varma dagar.

Svenska Pizzaköket

Adress: Svandammsplan 1
Beskrivning: På Svenska Pizzaköket kan du njuta av högkvalitativa pizzor med både klassiska och kreativa toppingar. Restaurangen erbjuder också en mysig uteservering, perfekt för sommarkvällar.

Brödernas Telefonplan

Adress: LM Ericssons väg 24
Beskrivning: Brödernas serverar saftiga burgare och pizza i en avslappnad miljö. Här kan du också avnjuta en kall öl eller ett glas vin på deras trevliga uteservering.

Holy Kebab

Adress: LM Ericssons Väg 26
Beskrivning: Holy Kebab serverar utsökta kebabrätter med en modern twist. De har också en trevlig uteservering där du kan njuta av din måltid tillsammans med en kall dryck.

Xi’an Köket

Adress: Bäckvägen 76
Beskrivning: Xi’an Köket är en favorit för kinesisk mat. Restaurangen är känd för sina genuina smaker och stora portioner, och erbjuder även en trivsam uteservering för varma dagar.

Furellios Ristorante

Adress: Bäckvägen 74
Beskrivning: Furellios Ristorante serverar klassiska italienska rätter som pasta och pizza. Med ett brett urval av italienska viner och en härlig uteservering, är detta ett perfekt ställe för en romantisk middag eller en kväll med vänner.

Gaia Matbar

Adress: Vattenledningsvägen 44
Beskrivning: Gaia Matbar erbjuder en blandning av moderna och traditionella rätter, med fokus på lokala och säsongsbetonade ingredienser. Här kan du också njuta av en trevlig uteservering.

Krubb

Adress: Telefonvägen 22 A
Beskrivning: Krubb är känd för sina läckra hamburgare och avslappnade miljö. De har även en trivsam uteservering där du kan njuta av en god måltid och en kall dryck.

 

Oavsett vad du är sugen på, finns det något för alla i Telefonplan och Midsommarkransen. Upptäck dessa fantastiska restauranger, alla inom bekvämt gång- eller cykelavstånd från The Brick, och njut av allt vad området har att erbjuda!