Bilder från Rubigo

FÖRSÄLJNING PÅGÅR! 10 % RABATT TILL FÖRSTA 5 KÖPARNA!

The Brick Rubigo är verkligen områdets juvel. Med sin glänsande fasad sticker denna imponerande byggnad verkligen ut. En perfekt kombination av metall och trä ger huset en varm och robust känsla, och samtliga lägenheter har balkonger med enastående utsikt över området.

Denna bostad erbjuder en elegant och modern livsstil med generöst utrymme för både avkoppling och underhållning. Ett fullt utrustat kök från HTH, ett rymligt badrum med kombimaskin och en balkong med vacker utsikt kompletterar bostaden. Varje lägenhet har också tillgång till ett förråd, de flesta belägna på balkongen, vilket ger smart extra förvaringsutrymme. De generösa balkongerna, utan insyn, vetter mot den kommande Radiusparken som utlovas bli en grönskande oas med en innergårdskänsla, perfekt för avslappnat umgänge med grannarna.

Brf The Brick Rubigo är en nybildad och äkta bostadsrättsförening med tillgång till cykelrum och garage, allt inom ett dynamiskt område rikt på kultur, natur och aktiviteter.

The Brick Rubigos lägenheter passar perfekt för dig som söker ett modernt boende på mindre yta utan att behöva kompromissa med bekvämligheter.

Preliminär inflyttningstid: September 2024

Kontakta mäklaren för mer information om lägenheter till salu.

Mäklare

Gabriella Vernersson

SkandiaMäklarna

Telefonplan

Telefonplan är ett växande och kulturellt rikt område med utmärkt närhet till både stadens puls och naturens lugn. Med ett omfattande utbud av närservice och utbildningsmöjligheter, samt planer på ytterligare expansion, är det ett attraktivt val för både nuvarande och framtida boend

Parker

I Brick-kvarteren växer något spännande fram – Radiusparken och Diavoxtorget! Här skapas perfekta platser för avslappning och spontana möten. Radiusparken kommer att vara en oas med lekfulla parkredskap, basketplaner, frodiga planteringar och sköna sittplatser. För simning och härliga sommarbad är både sjön Trekanten och Hägerstensbadet bara en kort, skön promenad bort.

Restaurangtätt

Telefonplan erbjuder ett brett urval av matställen, från mysiga kaféer till välbesökta restauranger. Det ständigt växande utbudet ger både boende och besökare flera valmöjligheter för att äta ute. Vi har flera lokaler i The Brick-området som vi tänker fylla med olika verksamheter, däribland restauranger och caféer.

Hållbarhet är en central del av The Brick

Projektet inkluderar väderskyddade cykelparkeringar både utomhus och inomhus. Gatorna är främst gångfartsgator och närheten till det regionala cykelstråket uppmuntrar till miljövänlig transport.

Gemenskap

För att främja gemenskap och social interaktion planeras flera gemensamma utrymmen som innergårdar och gröna ytor. Dessa är designade för att vara inbjudande och funktionella, perfekta för rekreation och umgänge bland de boende.

Trygghet

Säkerhet och trygghet är nyckelkomponenter i utformningen av The Brick. Genomtänkta planer för trafik och fotgängarsäkerhet, tillsammans med välbelysta och öppna utrymmen, bidrar till en trygg miljö för alla invånare.

Oslagbar kollektivtrafik

I The Brick har vi prioriterat tillgänglighet och mobilitet. Förutom den närliggande tunnelbanestationen, planeras en ny gatustruktur som främjar gångtrafik och sänker bilhastigheter, vilket gör det säkert och bekvämt för fotgängare.

Till stan på en kvart

Från Telefonplan tar det endast 14 minuter med tunnelbanan att nå centrala Stockholm, vilket gör det enkelt att pendla. Området betjänas också av flera busslinjer som förstärker de utmärkta kommunikationsmöjligheterna.

Cykelvänligt

The Brick är beläget vid ett av södra Stockholms regionala cykelstråk, vilket gör det enkelt för de boende att använda cykel som sitt primära transportmedel. Cykelbanor och välplanerade promenadstråk bidrar till en aktiv och hälsosam livsstil.