Bilder från Lignum

INFLYTTNINGSKLARA LÄGENGETER - FÖRSÄLJNING PÅGÅR!

The Brick Lignum är områdets mittpunkt och är allas granne. Föreningen består av två huskroppar som kombinerar trä med betong och metall för att uppnå den mjukare industrikulturella känslan.

Väldisponerade, ljusa lägenheter där majoriteten har balkonger. Huskropparnas placering gör att balkonger och fönsterpartier finns i samtliga väderstreck. Så beroende på tycke och smak så finns en lägenhet för alla. Lägenheterna är kvadratsmart disponerade med en populär öppen planlösning som skapar stora sociala ytor. Lägenheterna visar upp ett sobert interiört beträffande golvbeläggning och väggar. På golvet ligger parkettgolv som är genomgående i hela bostaden och samtliga innerväggar är vitmålade. Härligt ljusinsläpp genom fönsterpartier med fönsterbrädor i kalksten.

Kök bestående av; Kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis med ugn samt kolfilterfläkt. Maskinparken är från den ansedda tillverkaren Electrolux. Det finns gott om förvaring för kökstillbehör i den vita skåpinredningen från HTH samt bra arbetsytor för en kräsen samt kreativ gourmet. I allrummet finns plats för ett litet matbord. Sovrum med plats för säng och skrivbord. Bra med förvaring i rummet i form av platsbyggda garderober. I badrummet erbjuds optimal komfort med egen tvättdel genom kombinerad tvättmaskin/tumlare från Electrolux. dusch med duschväggar, handfat med kommod och spegelskåp, mörkt klinkergolv samt vita väggar försedda med kakel.

The Brick Lignum består av majoriteten 2:or på kvadratsmarta ytor. I Lignum är möjligheterna oändliga – precis som utsikten från 11 våningen. Kom och se!

Inflyttningsklart!

Kontakta mäklaren för information om vilka lägenheter som är till salu.

Mäklare

Fadi Shamoun

Notar

Telefonplan

Telefonplan är ett växande och kulturellt rikt område med utmärkt närhet till både stadens puls och naturens lugn. Med ett omfattande utbud av närservice och utbildningsmöjligheter, samt planer på ytterligare expansion, är det ett attraktivt val för både nuvarande och framtida boend

Parker

I Brick-kvarteren växer något spännande fram – Radiusparken och Diavoxtorget! Här skapas perfekta platser för avslappning och spontana möten. Radiusparken kommer att vara en oas med lekfulla parkredskap, basketplaner, frodiga planteringar och sköna sittplatser. För simning och härliga sommarbad är både sjön Trekanten och Hägerstensbadet bara en kort, skön promenad bort.

Restaurangtätt

Telefonplan erbjuder ett brett urval av matställen, från mysiga kaféer till välbesökta restauranger. Det ständigt växande utbudet ger både boende och besökare flera valmöjligheter för att äta ute. Vi har flera lokaler i The Brick-området som vi tänker fylla med olika verksamheter, däribland restauranger och caféer.

Hållbarhet är en central del av The Brick

Projektet inkluderar väderskyddade cykelparkeringar både utomhus och inomhus. Gatorna är främst gångfartsgator och närheten till det regionala cykelstråket uppmuntrar till miljövänlig transport.

Gemenskap

För att främja gemenskap och social interaktion planeras flera gemensamma utrymmen som innergårdar och gröna ytor. Dessa är designade för att vara inbjudande och funktionella, perfekta för rekreation och umgänge bland de boende.

Trygghet

Säkerhet och trygghet är nyckelkomponenter i utformningen av The Brick. Genomtänkta planer för trafik och fotgängarsäkerhet, tillsammans med välbelysta och öppna utrymmen, bidrar till en trygg miljö för alla invånare.

Oslagbar kollektivtrafik

I The Brick har vi prioriterat tillgänglighet och mobilitet. Förutom den närliggande tunnelbanestationen, planeras en ny gatustruktur som främjar gångtrafik och sänker bilhastigheter, vilket gör det säkert och bekvämt för fotgängare.

Till stan på en kvart

Från Telefonplan tar det endast 14 minuter med tunnelbanan att nå centrala Stockholm, vilket gör det enkelt att pendla. Området betjänas också av flera busslinjer som förstärker de utmärkta kommunikationsmöjligheterna.

Cykelvänligt

The Brick är beläget vid ett av södra Stockholms regionala cykelstråk, vilket gör det enkelt för de boende att använda cykel som sitt primära transportmedel. Cykelbanor och välplanerade promenadstråk bidrar till en aktiv och hälsosam livsstil.