Rubigo

Brf The BRiCK Rubigo i eftertraktade Telefonplan: en modern och elegant bostadsrättsförening som kombinerar lyxig inredning med en aktiv livsstil. Njut av välplanerade lägenheter med ljusa rum, fullt utrustade kök och rymliga balkonger. Upptäck lokala kaféer, grönområden och kulturella aktiviteter, allt inramat av en stabil och ekonomiskt hållbar föreningsstruktur.

Umbra

Upptäck Brf The Brick Umbra: moderna bostadsrätter med kvalitetsmaterial och storslagen utsikt. Njut av ljusa, luftiga lägenheter med lyxiga badrum och balkonger i västerläge. En äkta förening som äger sin mark och välkomnar juridiska ägare, med tillgång till parkering.

Lignum

LIgnum består av väldisponerade, ljusa lägenheter med storslagen utsikt och populära öppna planlösningar. Varje lägenhet är utrustad med kvalitetsmaterial som vitlaserade parkettgolv, vitmålade väggar, och kök från HTH med Electrolux vitvaror. Njut av bekvämligheter som rymlig balkong, inbyggda garderober och moderna badrum, allt i hjärtat av uppskattade Telefonplan.

Terra

Upptäck Terra – välplanerade bostäder där ljus och rymd dominerar tack vare stora fönsterpartier. Varje lägenhet kombinerar hög komfort och funktionalitet med kvalitetskök från Vedum, helkaklade badrum med golvvärme, och smarta förvaringslösningar. Terra blandar områdets industriella arv med modern design, vilket skapar ett estetiskt tilltalande och funktionellt hem i hjärtat av stadens dynamiska miljö.