Bilder från Umbra

FÖRSÄLJNING PÅGÅR! Fokus på kvalitet och hållbarhet

I Umbra möts möts du av ljusa & kvadratsmarta nyproducerade lägenheter! Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer.

De flesta lägenheterna har balkong och de som bor lite högre upp i huset får en fantastisk utsikt över takåsarna. Lägenheterna präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla.  Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar.

I Brf The Brick Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder.

Juridiska personer tillåts
I Brf The Brick Umbra har juridiska personer möjlighet att äga bostadsrätter, vilket välkomnar företag och organisationer som investerare. Detta möjliggör en mångsidig ägarstruktur och bidrar till föreningens ekonomiska stabilitet genom att locka en bredare krets av ägare.

Parkering finns även att hyra i garage i angränsande fastighet för 1 875 kr/mån.

Mäklare

Kenny Larsson

Svenska Mäklarhuset

Telefonplan

Telefonplan är ett växande och kulturellt rikt område med utmärkt närhet till både stadens puls och naturens lugn. Med ett omfattande utbud av närservice och utbildningsmöjligheter, samt planer på ytterligare expansion, är det ett attraktivt val för både nuvarande och framtida boend

Parker

I Brick-kvarteren växer något spännande fram – Radiusparken och Diavoxtorget! Här skapas perfekta platser för avslappning och spontana möten. Radiusparken kommer att vara en oas med lekfulla parkredskap, basketplaner, frodiga planteringar och sköna sittplatser. För simning och härliga sommarbad är både sjön Trekanten och Hägerstensbadet bara en kort, skön promenad bort.

Restaurangtätt

Telefonplan erbjuder ett brett urval av matställen, från mysiga kaféer till välbesökta restauranger. Det ständigt växande utbudet ger både boende och besökare flera valmöjligheter för att äta ute. Vi har flera lokaler i The Brick-området som vi tänker fylla med olika verksamheter, däribland restauranger och caféer.

Hållbarhet är en central del av The Brick

Projektet inkluderar väderskyddade cykelparkeringar både utomhus och inomhus. Gatorna är främst gångfartsgator och närheten till det regionala cykelstråket uppmuntrar till miljövänlig transport.

Gemenskap

För att främja gemenskap och social interaktion planeras flera gemensamma utrymmen som innergårdar och gröna ytor. Dessa är designade för att vara inbjudande och funktionella, perfekta för rekreation och umgänge bland de boende.

Trygghet

Säkerhet och trygghet är nyckelkomponenter i utformningen av The Brick. Genomtänkta planer för trafik och fotgängarsäkerhet, tillsammans med välbelysta och öppna utrymmen, bidrar till en trygg miljö för alla invånare.

Oslagbar kollektivtrafik

I The Brick har vi prioriterat tillgänglighet och mobilitet. Förutom den närliggande tunnelbanestationen, planeras en ny gatustruktur som främjar gångtrafik och sänker bilhastigheter, vilket gör det säkert och bekvämt för fotgängare.

Till stan på en kvart

Från Telefonplan tar det endast 14 minuter med tunnelbanan att nå centrala Stockholm, vilket gör det enkelt att pendla. Området betjänas också av flera busslinjer som förstärker de utmärkta kommunikationsmöjligheterna.

Cykelvänligt

The Brick är beläget vid ett av södra Stockholms regionala cykelstråk, vilket gör det enkelt för de boende att använda cykel som sitt primära transportmedel. Cykelbanor och välplanerade promenadstråk bidrar till en aktiv och hälsosam livsstil.